Bloggi bloggi...

för ovanlighetensskull är jag pigg vid denna tiden på dygnet. Har fått rätt mycket sömn under helgen så är väl inte speciellt konstigt ändå.
Satt här i soffan och började fundera, fundera över livet och det som har varit. Vad hände egentligen och vad hände INTE...
När tankarna börja snurra kan det bli hur invecklat som helst. Det hoppar fram och tillbaka i tiden.
Tänker tillbaka på alla goefester man hade i Korpadalen. Så problemfritt allt var egentligen. Då tyckte man att man hade världsproblem, men nu när man tänker efter.. inga bekymmer alls.. bara flöt på.
Inte för jättelängesen var jag en tjej som sprang ute på krogen var och varannan helg. I stort sätt fre & lör. Nu egentligen bara 7-8 mån senare så har allt förändrats otroligt mycket. Suget har försvunnit. Jag har hittat andra intressen som inte alls fanns tidigare. Det känns som att jag närmat mig 25 med stormsteg. Det finns väl egentligen både för & nackdelar med det, men förmodligen fler fördelar. Saknar vissa personer i mitt liv som har försvunnit, men samtidigt har det tillkommit fina människor.
Så vad vill jag egenltigen komma med detta?? Inte en aning. Bara skriver nu. Vet egentligen inte vad jag skriver, eller vad jag bör skriva. Bara skönt att skriva.
Läste en blogg tidigare ikväll. En person som betytt mycket för mig och som fortfarande betyder mycket oavsett om det betyder ngt eller inte. Men när jag läste dennes inlägg insåg jag en sak. Guud vad människor kan förändras. Texten jag läste kändes faktskt. För ALDRIG har jag hört den uppskattningen under de år vi spenderade tillsammans. Men det känns skönt att personen ifråga har det bra och har personer i sin omgivning som är så betydelsefulla.

Nej nu ska jag sätta mig på motionscykeln, måste flåsa lite till ikväll innan jag kan somna känner jag.

Till alla mina underbara nära och kära vill jag bara säga att ni ÄR betydelsefulla och jag älskar er!
› Allmänt | | En kommentar |
Upp